Over Lakehouse

Timber constructions

Over Lakehouse

Al jaren zien we een groeiende behoefte aan betaalbare, milieuvriendelijke en comfortabele woningen. Daarnaast zijn we gefascineerd door hoe mensen door de eeuwen heen op zoek zijn naar comfort, warmte en bescherming. Hoe mensen met weinig middelen toch een fijne plek wisten te creëren. Ze bouwden mooie houten huizen volgens vaste tradities en staken daar veel tijd in.

Video afspelen

Al sinds we in 2009 begonnen met Lakehouse, laten we ons inspireren door de Noord-Amerikaanse en Scandinavische architectuur dat eeuwenoud vakmanschap en eenvoud uitstraalt en vertalen deze karakteristieken in moderne (recreatie)woningen met een ziel. Unieke gebouwen, ambachtelijk vervaardigd met de technieken van vandaag. We werken het liefst met materialen die hun basis vinden in de natuur. Materialen die in de winter warmte vasthouden en de kou buiten houden, terwijl ze in de zomer voor koelte zorgen. Vandaar ook dat wij uitsluitend SIPS- en CLT-panelen verwerken vanwege die geweldige eigenschappen.

Onze ervaren timmermannen en constructeurs stoppen hun vakkennis graag in het huis van uw dromen. U bent altijd welkom voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek. We verrassen u graag over de mogelijkheden!

Gábor Szitas (eigenaar) & Ferencz Szitas (oprichter)

Neem contact met ons op

of vraag direct een offerte aan.