Wat maken we

Onze producten

Nog niet eens zo lang geleden waren de ambachtslieden de voornaamste bouwers. Ze maakten prachtige houten bouwwerken en waren echte vakmensen. Onze projecten, geïnspireerd op de Noord-Amerikaanse en Scandinavische architectuur, worden volgens eeuwenoud vakmanschap gebouwd met de technieken van vandaag.

Genieten van een plek in de natuur. Gemaakt van diezelfde natuur. Wonen of werken in een fijne omgeving is een groot goed. Wij bieden betaalbare, milieuvriendelijke, comfortabele mogelijkheden.

  • Chalet (staalframe of wielen)
  • Cabin
  • Recreatiewoning
  • Complete woonhuis
  • Tuinkantoor
  • Mantelzorgwoning
  • Tiny house
  • Clubhuis
  • Uit- op- of aanbouw

Comfort en kwaliteit en duurzaam

Voor het bouwframe gebruiken we hout met een gunstig vochtgehalte dat kromtrekken, scheuren, of barsten voorkomt. Daarnaast werken we met panelen van SIPS en CLT vanwege de goede prestaties op comfort en kwaliteit. Het is een duurzaam en sterk materiaal dat jarenlang meegaat, uitstekende isolatie-eigenschappen heeft waardoor je op kostbare installaties bespaart. Het vochtregulerend vermogen draagt bij aan de gezondheid en vergroot het woongenot.

Van ontwerp tot oplevering

Droomt u over een mooi chalet, tuinkantoor of mantelzorgwoning? Wij bouwen het graag voor u geheel volgens uw ideeën en wensen en beloven 30 jaar garantie op de constructie. U ontvangt altijd een ontwerp op maat ondersteund met advies over duurzame materiaalopties en energie-slimme oplossingen en installaties, Productie, assemblage en plaatsing is volledig in eigen beheer waardoor we voor een aantrekkelijke prijs leveren en bovendien efficiënt en snel kunnen bouwen.

ZELFBOUW

Bent u handig en heeft u genoeg tijd en technisch inzicht? Zelf een chalet, woning, of aanbouw bouwen wordt een fluitje van een cent met een kant-en-klaar bouwpakket van Lakehouse. U ontvangt van ons een heldere bouwinstructie en mag altijd een beroep doen op onze bouwbegeleiding.

CASCO BOUW

De woning van uw keuze wordt water en winddicht opgeleverd incl. dakbedekking, buitenkozijnen, beglazing en gevelbekleding. Zelf zorgt u voor de fundering, technische installaties, goten en schilderwerk. Mocht het werk bij nader inzien toch tegenvallen, dan mag altijd een beroep doen op ons bouwteam.

Sleutel klaar

Kies voor volledige ontzorging en besteed de bouw van uw chalet, mantelzorgwoning, opbouw of tuinhuis uit. Van ontwerp tot realisatie incl. fundering, dakbedekking, afwerking, technische installaties en zelfs een keuken.

Ons hout

Wij verwerken uitsluitend FSC-kwaliteitshout, waaronder Douglas spar uit de Kaukasus. Dit hout heeft een zeer gunstig vochtgehalte waardoor het niet kan uitzetten, kromtrekken of scheuren en is daardoor ideaal materiaal voor het bouwframe. Voor de gevelbekleding gebruiken we doorgaans Hollands Cedar uit Friesland. Een sterke en duurzame houtsoort dat resistent is tegen schimmels. Slechts een selectieve groep bouwers mag dat hout afnemen en daar zijn we natuurlijk best trots op. Omdat wij een evenwichtige bosbouw belangrijk vinden werken we uitsluitend met leveranciers die selectief kappen en herbebossen. Hierdoor kunnen ook de generaties na ons genieten van dit mooie product en de prachtige omgeving waaruit het voortkomt.

Laat uw chalet door ons realiseren.

 Van twee etages tot een grote veranda, niets is ons te gek.

We gaan graag met uw schetsen en ideeën aan de slag. Maar ook kunt u het ontwerp geheel aan ons overlaten. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.